Administrație

Primarul din Mărăcineni: „Să nu lăsăm garda jos”

Primarul din Mărăcineni, Constantin Dumitru, face un apel către locuitorii comunei la respectarea restricțiilor sanitare. „Să ne protejăm, să ascultăm de sfatul medicilor, să nu încălcăm regulile, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi”, a scris acesta pe Facebook.

„Dragi locuitori ai comunei noastre, Am tot sperat, în ultima vreme, că nu va mai trebui să vorbim despre criza aceasta care ne-a pus viețile pe pauză de aproape doi ani, care ne-a adus atâta durere sufletească nouă și celor dragi. Am tot crezut că a trecut, că a fost un vis urât care se duce cu noaptea, că ne vom reveni cu toții și că vom fi din nou veseli, optimiști, liberi. N-a fost așa. Ne-am trezit în mijlocul unei furtuni cumplite și, de săptămâni întregi, nu încetăm să ne numărăm pierderile. Ni le numărăm în inimi care nu mai bat, în medici epuizați, în râuri de lacrimi, în rugăciuni și în întrebări fără răspuns…”, transmite Constantin Dumitru locuitorilor comunei Mărăcineni.

El îi asigură pe aceștia că nu sunt „singuri”: „Dragi prieteni, După cum bine știți, ne așteaptă o perioadă de restricții, de responsabilitate și de luptă cu acest virus perfid. Așa e croită viața noastră: să cădem, să ne ridicăm, să luptăm, să biruim și, în fiecare zi, să ne câștigăm dreptul de a avea un <mâine>. Viața noastră e o lungă și loială așteptare. Va trebui ca acum să așteptăm din nou, dar în niciun caz să lăsăm garda jos. Să ne protejăm, să ascultăm de sfatul medicilor, să nu încălcăm regulile, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Noi, oamenii Primăriei Mărăcineni, vă vom sta la dispoziție în tot acest timp. Să nu credeți nicio secundă că veți fi singuri. Cereți spriinul, vorbiți cu cei dragi, sunați medicul de familie, rugați-vă și păstrați-vă încrederea că vom trece și peste acel val! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc multă sănătate!”, a scris pe Facebook primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru.

Articole similare