marți, 13 aprilie 2021

Primăria Berca a oferit câte 500 de lei elevilor din comună cu rezultate la examenele naţionale

   Autorităţile locale din comuna Berca le-au ­lua­t-o înainte guvernanţilor în ceea ce priveşte premierea elevilor cu rezultate la examenele naţionale. La începutul acestei luni, Primăria Berca a oferit premii în bani celor cinci elevi care au obţinut note de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

   Robert Năstase, Gabriela Şerban, Alexandru Andronache, Teodora Vasilica Ştefan şi Diana Epure sunt cei cinci elevi din comună care au primit diplome, medalii şi premii în bani în valoare de 500 lei fiecare.

   Guvernul României va supune dezbaterii publice un proiect de Hotărâre prin care cei peste 600 de elevi din toată ţara care au obţinut medii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi răsplătiţi cu câte 1.000 lei, respectiv 3.000 lei. Pe listă se află şi 26 de buzoieni.

   „Felicitări profesorilor coordonatori Raula Dogaru, Roxana Nicolae şi Ion Pascu, pentru toată implicarea în activitatea instructiv-educativă din acest an.

   Pentru anul viitor, sperăm să avem mai mulţi elevi premiaţi. Mult succes în etapa urmă­toare, admiterea la liceu şi la facultate”, a declarat primarul Ionel Dobriţă.

   De asemenea, în luna august, vor fi gata 300 de uniforme gratuite pentru eleviii de clase primare din Berca.

 

loading...