Monden

Prima piesă în română lansată de buzoianul Andrei Ionuț Ursu sub titulatura WRS

După trei singleuri în limba engleză, buzoianul Andrei Ionuț Ursu semnează prima sa piesă în limba română de când evoluează sub titulatura WRS. Artistul a lansat recent „La răsărit”, piesă ce beneficiază de un clip retro filmat la malul mării.

„La răsărit” este o piesă despre iubire, găsită și împărtășită fără constrângeri și bariere, despre bucuria de a o trăi împreună cu persoana potrivită.

Piesa a fost compusă de Florian Rus și Viky Red, scrisă de Florian Rus și produsă de Viky Red, iar WRS o aduce aproape de public prin stilul lui inconfundabil și o transformă într-o piesă de pus pe repeat.

„Prima parte a clipului conține imagini din arhiva personală”

 „Sunt foarte bucuros că scot primul meu single în română. Am fost îndrăgostit de piesa asta de la prima ascultare, când Viky Red mi-a arătat varianta demo scrisă de Florian Rus. Am avut senzația că știu cântecul de-o viață și am rezonat instantaneu cu mesajul, trecând în perioada asta prin experiențe similare celor descrise

în versuri. Prima parte a clipu­lui conține imagini din arhiva personală, iar a doua este filmată împreună cu directorul meu de imagine preferat, Alexandru Mu­reșan, cu care iată-mă la a treia colaborare. Îmi doresc ca piesa asta să fie soundtrackul multor săruturi pe malul mării la răsărit”, a declarat WRS citat de unsitedemuzica.ro.

Reamintim că Andrei Ionuț Ursu a absolvit Colegiul Hasdeu, perioadă în care a fost președinte al Colegiului Județean al Elevilor și s-a evidențiat în cadrul trupei de dans din cadrul Mikeă s School of Dance. Odată ajuns la București, Andrei a făcut parte din trupele de dans ale ProTV, evoluând în concerte alături de Inna, Antonia și Loredana. În 2016 este inclus de Smiley în trupa Shot.

După o perioadă de pauză, buzoianul s-a reinventat sub numele de scena WRS (se citește „urs”), adoptând un nou stil. Piesa sa de debut, „Why”, a ajuns, la începutul acestui an, la doar o săptămână de la lansare, în topul radiourilor comerciale, devenind hitul zilei la KISS Fm.

 

Articole similare