vineri, 16 aprilie 2021

Prezicătoarea Ana Maria, ghicit „on-line” de 50.000 lei. Peste 20 de persoane înșelate, inclusiv buzoieni

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale cercetează o tânără din Prahova pentru că ar fi înșelat peste 20 de persoane, cărora „le-a ghicit de” 50.000 de lei.

În acest dosar, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din ambele județe, au pus ieri în executare două mandate de percheziție domiciliară în Prahova și Iași, la imobile utilizate de tânăra bănuită de înșelăciune. Perchezițiile s-au desfășurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

Bănuita este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Prahova. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019-2021, ar fi înșelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, din România, dar și din afara țării, sub pretextul unor ritualuri oculte (“ghicit”), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiților. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei.

Ghicitoarea care se recomandă drept clarvăzătoarea sau prezicătoarea Ana Maria este din Ploiești și este nepoata soției interlopului Ion Argintaru, la rândul ei cercetată în trecut pentru astfel de înșelătorii.

Timp de trei ani, tânăra ar fi păcălit astfel români plecați în Italia, Germania dar și cetățeni din Republica Moldova. Doi dintre păgubiți sunt buzoieni, unul din municipiul reședință de județ și unul din Rm. Sărat. În ultima vreme, ritualurile se desfășurau on-line, iar plata era făcută prin virament bancar în contul ghicitoarei. Femeia nu a fost arestată, fiind însărcinată în 8 luni.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitei.

Clarvăzătoarea este concubina fiului „Prințului țiganilor” din Iași. Cosmos Tănase a facut primii bani in anii ’90 prin Germania, unde ar fi condus o rețea cerșetorie. Pe mulți, spun anchetatorii germani, i-a mutilat pe viață ca să-i impresioneze pe trecători să le dea mai mulți bani.

Apoi s-a mutat în Spania, unde ținea sub teroare 280 de fete care erau obligate să se prostitueze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...