Sport

Preţuri prohibitive la bilete şi abonamente!

Cât te costă să le vezi pe handbalistele Gloriei

Nicio concesie a Gloriei pentru suporteri, care au primit o veste extrem de neplăcută înaintea noului sezon. Deşi s-au plâns în nenumărate rânduri pe parcursul campionatului trecut din cauza preţurilor la bilete şi la abonamente, practic cele mai mari din Liga Naţională, fanii vor trebui să scoată şi în această ediţie sume însemnate din buzunar, iar asta şi într-o perioadă grea din punct de vedere ecomomic. Clubul buzoian a păstrat preţurile biletelor şi abonamentelor pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu în Liga Naţională şi în EHF European League (în funcţie de rezultatul dublei cu vicecampioana Spaniei, Costa de Sol, poate fi doar unul singur). Un abonament va costa şi în noul sezon 350 de lei, iar cel mai scump bilet, în cupele europene, 40 de lei.

Pentru campionat, preţurile diferă în funcţie de adversar: 30 de lei la un meci cu o echipă din primele opt şi 20 de lei pentru restul. Pensionarii şi studenţii vor putea achiziţiona abonamente cu 50 la sută redu-cere, la preţul de 175 de lei, în limita locurilor disponibile.

Abonamentele pot fi procurate doar online, de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfăşurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier. Pentru a beneficia de reducerea de 50 la sută, la ridicarea abonamentului de la casele de bilete, pensionarii şi studenţii trebuie să pre-zinte actul de identitate şi fotocopie după cuponul de pensie, respectiv legitimaţia de student, vizată la zi.

Cât costă abonamentele:

  • 350 de lei, preţ general
  • 175 de lei, pentru pensionari şi studenţi

Posesorii de abonamente pentru sezonul competiţional 2021-2022, care doresc să îşi păstreze aceleaşi locuri în sectorul E, trebuie să trimită o solicitare în acest sens, până la data de 16 august, pe adresa de mail [email protected] sau să completeze o cerere la sediul clubului, din B-dul Mareşal Averescu, nr. 5, Buzău.

Cât costă biletele:

  • 40 de lei, pentru partidele din cupele europene;
  • 30 de lei, pentru partidele cu echipele clasate pe locurile 1-8 (Rapid Bucureşti, CSM Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie, Minaur Baia Mare, Dunărea Brăila, Gloria Bistriţa);
  • 20 de lei, pentru celelalte partide de handbal.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la res-pectiva competiţie, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, în limita locurilor disponibile. Persoanele cu dizabilităţi şi persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate. Accesul în Sala Sporturilor se va face doar pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoţite obligatoriu de actul de identitate, a mai anunţat clubul din Crâng.

Articole similare