Monden

Premiera „Ce-și doresc femeile?” se va juca și la Buzău

O comedie cu dulce-amar despre viață, despre relații și despre cum ne putem salva noi… pe noi înșine… de noi înșine. Cu alte cuvinte, un spectacol despre ce își închipuie bărbații că își doresc femeile, despre ce își doresc femeile cu adevărat și despre ce pot bărbații să ghicească că își doresc femeile. „În cele din urmă, o utopie urbană  din 2023”,  spune regizorul piesei „Ce-și doresc femeile?”, actorul Octavian Strunilă, care are dublul rol în piesă.

Alături de el vor mai urca pe scenă Leonid Doni, Dana Dembinski, Adrian Ștefan și Andreea Mateiu, iar vârsta minimă de acces la spectacolul ce se va juca duminică, 5 noiembrie, va fi de 12 ani. Ora de începere a piesei este 19.00, iar piesa se va juca pe scena teatrului buzoian.

Tot actorul și regizorul Octavian Strunilă mai devăluie că piesa tratează trei povești de dragoste, trei povești de viață, trei povești despre adevăr. „Cât de rău ne rănește câteodată adevărul, dar și cât de otrăvitoare e minciuna? Vă veți regăsi cu siguranță în acest spectacol sau vă veți regăsi prietenii de familie, vecinii, rudele… și veți petrece o oră și 25 de minute de neuitat cu multă comedie de calitate!”, mai promite acesta.

Articole similare