miercuri, 27 mai 2020

Posibilă crimă în Micro XIV

Descoperire șocantă făcută azi-noapte de un trecător lângă un bloc din cartierul Micro XIV. Cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, îmbrăcat sumar, a fost găsit lângă blocul 39.  

Un tânăr a fost cel care a descoperit la miezul nopții trupul bărbatului și a sunat la 112. Echipajul unei ambulanțe sosite la scurt timp la fața locului a demarat procedurile de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, potrivit reporterbuzoian.ro. Asupra sa nu au fost găsite documente și nimeni nu a putut stabili identitatea acestuia.

Nu este clar dacă este vorba despre o sinucidere sau despre o crimă. Anchetatorii care au urcat pe bloc, în speranța că vor găsi indicii care să confirme sinuciderea au găsit ușa de acces încuiată cu lacăt, cheia fiind păstrată de către administrator. De asemenea, este greu de crezut că bărbatul s-a aruncat de la una dintre ferestrele blocului.

Cadavrul prezintă urme de violență, însă medicii legiști urmează să se pronunțe despre cauzele decesului în urma necropsiei. „La o prima examinare, medicii au precizat că ar fi vorba de leziuni produse prin cădere de la distanță mare”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

loading...
error: Content is protected !!