Administrație

Poliția Locală Râmnicu Sărat, cu ochii pe cei care parchează aiurea

Polițiștii locali din Râmnicu Sărat sunt foarte vigilenți și nu ratează momentele în care cetățenii încalcă legea, sancționându-i pe măsura faptei. Așa se face că, în urmă cu câteva săptămâni, autoritățile au dat repede de hoții care furau florile din spațiile publice, surprinzându-i în acțiune și amendându-i cu sume destul de însemnate.

Nici în privința parcărilor în locuri nepotrivite polițiștii locali nu au închis ochii, iar aceștia duc o adevărată campanie împotriva șoferilor care își lasă mașinile în locuri nepermise, intens tranzitate sau special amenajate pentru persoanele cu dizabilități. Polițiștii locali râmniceni atrag atenția oamenilor că sancțiunile sunt de-a dreptul usturătoare pentru fapta din urmă, iar amenzile pot ajunge până la 10.000 lei, precum și ridicarea vehiculului, așa că aceștia le recomandă oamenilor să parcheze regulamentar.

„Zilnic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu avem în vedere și respectarea prevederilor legale privind locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător pentru persoanele cu dizabilități! Adresăm recomandarea ca aceste locuri de parcare să fie folosite doar de acele persoane care au acest drept legal! Altfel, pot fi aplicate sancțiuni contravenționale cu amenzi de până la 10.000 de lei și ridicarea vehiculului!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale din Râmnicu Sărat.

De cealaltă parte, râmnicenii reclamă lipsa locurilor de parcare sau, unii dintre ei, indică și alte locații unde șoferii iresponsabili își lasă mașinile din pură comoditate. Poliția Locală din Râmnicu Sărat răspunde adesea solicitărilor directe ale cetățenilor, așa că, probabil vor lua aminte de numeroasele postări de pe Facebook, unde sunt invitați să „premieze” și alți șoferi iresponsabili.

Articole similare