joi, 09 iulie 2020

Poliția Locală continuă acțiunile de ridicare a mașinilor parcate aiurea în municipiul Buzău

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină Rutieră au acțio­nat în primele 15 zile ale anului 2019 pentru combaterea actelor de încălcare a normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis pe raza municipiului Buzău.

Cu această ocazie au fost constatate și aplicate un număr de 246 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.670 lei și un număr de 499 puncte penalizare.

De asemenea, au fost dispuse măsuri tehnico-administrative de ridicare a 11 autovehicule, pentru încălcări ale prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 965/2016, privind circulația pe drumurile publice, pentru modificarea O.U.G. nr. 195/2002R., aprobat prin H.G. nr. 1391/2006, pentru staționări ­vo­luntare pe trecerile de pietoni, în intersecțiile aglomerate ale municipiului (stânjenind circulația rutieră și pietonală), în stațiile pentru transportului public în comun sau pentru blocarea căilor de acces la drumul public.

,,Nu rare au fost cazurile când conducătorii auto vinovați, au devenit recalcitranți sau au încercat să se sustragă de la locul faptei pentru a induce în eroare sau pentru a intimida polițiștii locali, atunci când le-a fost adus la cunoștință că vor fi sancționați contraventional.

Acțiunile pe această linie vor continua până în momentul în care conducătorii auto vor întelege necesitatea și obligativitatea respectării legislației în vigoare”, precizează reprezentanții Poliției Locale Buzău.

loading...
error: Content is protected !!