Actualitate

Peste 600 de solicitări la permise și înmatriculări în două sâmbete

În zilele de 19 și 26 noiembrie buzoienii și-au putut preschimba permisul de conducere sau să-și înscrie autovehiculele la noul sediu S.P.C.R.P.C.I.V din strada Simila. La fel ca în ziua de 19 noiembrie și astăzi au fost multe solicitări. Potrivit Instituției Prefectului, în primele trei ore de la momentul deschiderii ghișeelor s-au prezentat deja 280 de persoane. Dar, la ora 14.10, nicio persoană nu se mai afla în așteptare, la ghișeul S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău, destinat înmatriculărilor autovehiculelor. Toate solicitările cetățenilor au fost rezolvate. La preschimbări permise, la acea oră mai erau 20 de persoane, dintr-un total de 170.

„Prin efortul suplimentar al colegilor de la S.P.C.R.P.C.I.V. au fost procesate, în cele două zile de sâmbătă în care s-a lucrat suplimentar, peste 600 de solicitări ale buzoienilor.
Faptul că astăzi au fost doar 60 de solicitări de numere provizorii ne demonstrează că urgențele au fost, în mare parte, rezolvate. Totodată, ne bucurăm că am putut onora în aceste două sâmbete peste 100 de înmatriculări permanente”, a precizat prefectul județului, Daniel Țiclea

Articole similare