Actualitate

Peste 130 de polițiști la datorie zilnic în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, polițiștii din Buzău vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

La nivelul județului Buzău, în medie, zilnic, aproximativ 130 de poliţişti din toate structurile operative vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările publice de amploare ocazionate de Ziua Naţională (concerte, parade militare, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă) şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte forţe de intervenţie ale Ministerului Afacerilor Interne.

Măsurile speciale întreprinse de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în această perioadă au ţinut cont de particularitatea sărbătorilor, de perioada mare de repaus şi de afluxul de cetăţeni care vor opta, cu siguranţă, să fie prezenţi în locurile publice, la evenimentele organizate de autorităţi pentru marcarea zilelor de sărbătoare.

În acest context, asigurarea continuităţii serviciului 24 din 24 de ore, la capacitate maximă, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, este obiectivul principal al poliţiştilor pentru zilele ce urmează.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker