Actualitate

Persoanele programate la vaccinare la Medlife redirecționate la Liceul Henri Coandă

Din cauza unor inadvertențe tehnice, centrul de vaccinare de la Medlife a fost relocat la Liceul Henri Coandă.  Din această cauză, persoanele programate pentru vaccinare în cea de doua etapă a campaniei la centrul din sediul Medlife (Str. Unirii, Bl. 18F, parter, mun. Buzău) au fost redirecționate către centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Henri Coandă (Str. Horticolei, nr.50, mun. Buzău), transmite subprefectul Adina Moiseanu pe pagina de socializare.

„În aceste condiții, Instituția Prefectului Județului Buzău a dispus să fie anunțate cu celeritate persoanele deja programate prin intermediul platformei online despre redirecționarea într-un alt centru.

Persoanele programate au fost contactate atât prin apel telefonic cât și prin SMS, urmând să confirme primirea mesajului fie prin apel, fie prin mesaj scris la numărul de telefon 0736343178.

În ceea ce privește persoanele care au făcut parte din prima etapă a campaniei de vaccinare și urmează să fie programate pentru rapel, acestea primesc deja  SMS cu ziua și ora la care au fost programate pentru revenirea în centrele de vaccinare în vederea efectuării rapelului anti-Covid19”, transmite subprefectul Adina Moiseanu.

Articole similare

error: Continut protejat!!