marți, 26 mai 2020

Patru modele de rochii de blugi

   Rochia din denim s-a bucurat de atenție în ultima perioadă.

   Acest articol vestimentar face parte cu onoare din oda adusă anilor ’70, prezintă avantajul de a fi confortabil și versatil și este de-a dreptul adorat de fashioniste. Mai ai nevoie de vreun motiv pentru a-l integra în garderoba ta de primăvară? Aruncă o privire asupra acestor rochii de blugi pentru că este foarte probabil să îți găsești între ele favorita în 2016!

Rochii mini de blugi

   Rochia mini de blugi întrunește două calități irezis­tibile: îți expune picioarele pri­melor raze de soare pri­mă­văratice și are un aer sexi, dar confor­tabil. Se va potrivi de minune atât cu un look casual, alături de pantofi sport, mocasini sau balerini, dar și în compania sandalelor cu toc gros, cu referințe exacte la anii ’70.  Pe măsură ce mercurul din termometre urcă, aruncăm departe hainele de blană și încălțăm balerinii și mocasinii plini de stil. Dacă îți dorești să te supui complet trendurilor din 2016, îmbracă o rochie mini de blugi decorată cu franjuri: ai șanse să fii cea mai hippy apariție!

Rochia-cămașă din denim

   Rochia-cămașă s-a purtat în sezonul trecut și se menține în tendințe și în această primă­vară, însoțind dorința noastră de a purta haine simple și de a fi protagonistele unui stil lipsit de efort. Dacă întâlnești în sesiunile tale de shopping o rochie-cămașă din denim, nu îi mai da drumul, pentru că ai pus mâna pe una dintre cele mai reprezentative piese actuale. Stilizează această rochie cu teniși albi, mocasini sau pantofi bărbătești și acordă importanța cuvenită accesoriilor: pălăriile, ochelarii de soare și gențile mari vor constitui accente binevenite în ținutele tale. Reținem din 2015 modelul de rochie-cămașă din denim cu asimetrii, care funcționează per­fect alături de Oxford shoes. Aproape că nu îți vei mai dori să porți altceva în aceas­tă primăvară. Și tindem să îți dăm dreptate necon­diționat!

   Ține cont de croiul rochiei tale de blugi, atunci când decizi care este modalitatea perfectă de accesorizare! Piesele feminine, strânse în talie și ample spre poale îți vor sublinia senzualitatea alături de sandale sau pantofi cu toc și o geacă de piele, pentru un plus de atitudine

   Dacă vei apela la forme minimaliste sau la un croi în A, lejer, îți poți păstra stilul urban, cool, îmbrăcând o rochie midi de blugi. Completează ținută cu mocasini cu imprimeu animal prinț sau cu pantofi sport și te vei putea bucură în voie (și în grațiile modei) de o sesiune reușită de cumpărături!

Rochia sarafan de blugi

Îți mai aduci aminte de sarafanul de blugi al claselor primare, care te însoțea cuminte la școală sau în taberele de vara? Ne bucurăm, pentru că atunci vei ști cum să alcătuiești ținutele de primăvară cu rochii sarafan de blugi!

   Însă este primordial să te detașezi de estetică de școlăriță: da, poți purta în continuare rochia sarafan de blugi peste pulovere și cămăși cu guler scrobit, dar scoate ansamblul din anonimat optând pentru elemente cât se poate de moderne și mature: texturi lucioase, cizme peste genunchi și sandale cu toc.

   Sau joacă după propriile reguli și nu ține cont de nicio lege a modei: îmbracă un sarafan cu pantofi sport, adaugă câteva accesorii îmblănite care ar face deliciul copiilor și bucură-te inocent de tot ceea ce întâlnești în drumul tău!

Rochii de blugi cu aplicații

  Ultimul model de rochie de blugi pe care ți-l propunem nu este nici pe departe o invenție a trendurilor din primăvară 2016, ci un articol pe care este posibil să îl ai în dulap deja. Rochia de blugi cu aplicații este piesă excelență pentru vacanțele în spațiul rural și reprezintă un manifest absolut al libertății! Poart-o alături de pantofi sport și itemuri simple sau încălța cele mai înalte sandale și lasă-te inspirată de estetică anilor ’90! Continuă cu un bob blond și nu va mai trebui să îți faci nicio grijă în legătură cu trendurile actuale: le-ai bifat pe cele mai importante!

loading...
error: Content is protected !!