luni, 01 iunie 2020

Patricia Cimpoiaşu, mesaje de felicitare din toate colţurile lumii

Mesaje de felicitare din toate colţurile lumii, în română, în engleză, spaniolă şi italiană, pentru buzoianca Patricia Cimpoiaşu, membra trupei Amadeus. „Leoaica” a împlinit luni vârsta de 29 de ani, prilej cu care a primit pe pagina de Facebook sute de comentarii şi mesaje de susţinere pentru activitatea sa artistică.

Violoncelista trupei Amadeus se declară, la 29 de ani, o femeie completă, multifuncţională chiar, pentru că, pe lângă pasiunea ei pentru muzică, buzoianca este înnebunită după activităţile de sport şi de „arta” de a trăi frumos.

În plus, Patricia iubeşte animalele, în special pisicile şi caii, îi place să savureze mâncărurile gustoase, pictează, îşi croieşte şi personalizează singură multe dintre ţinutele sale, conduce cu multă pasiune şi relaxată, îi plac provocările şi, mai ales, să lucreze şi să creeze, uneori până la epuizare. Şi pentru că ea declară că trăieşte experienţe frumoase pe care merită să le împărtăşească şi pentru că îşi doreşte să găsească frumosul şi să îl arate tuturor, buzoianca are de câţiva ani şi un blog, pe care scrie despre clipele frumoase din viaţa ei.

 

Una dintre puţinele trupe româneşti cu succes internaţional Blogul se intitulează „PATRICIA CELLO”, „cello“ fiind prescurtarea cuvântului „violoncello”, adică instrumentul de care frumoasa de 29 de ani s-a ataşat şi la care cântă în trupa Amadeus de ani de zile.

Formaţia cu care artista a cunoscut succesul atât de tânără a bifat în ultimii ani evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Veneţia, balul caritabil St. George Lodge din Nigeria, Festivalul Internaţional de Film de la Cannes ori ceremonia aniversară a preşedintelui Kazahstanului.

Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de publicul din toată lumea. Spre exemplu, varianta proprie a hitului Indilei, „Derniere Danse”, are până în prezent peste 4 milioane de vizualizări, un adevărat record pentru o compoziţie de acest tip. Ultima compoziţie, adaptarea hit-ul lui Ed Sheeran, „Perfect”, postat în ianuarie 2018, a acumulat şi ea până acum peste 4,1 milioane de vizualizări.

 

loading...
error: Content is protected !!