miercuri, 27 mai 2020

Pasionații de fotbal, așteptați să se înscrie la „CUPA CARTIERELOR”

Poliţiştii de proximitate vor oferi şi în această vară copiilor şi tinerilor din municipiul Buzău posibilitatea să-şi petreacă timpul liber pe terenul de sport, participând la campionatul de minifotbal „CUPA CARTIERELOR”, campionat de minifotbal dedicat copiilor şi tinerilor.

Ajuns la a XI-a ediţie, campionatul „CUPA CARTIERELOR” se va desfăşura în perioada 15 iulie – 9 august, pe trei categorii de vârstă („până la 16 ani”, „între 16 şi 20 ani” şi „mai mari de 20 ani”) şi se doreşte a fi o alternativă pentru petrecerea timpului liber oferită de poliţiştii de proximitate copiilor şi tinerilor din municipiu.

Poliţiştii de proximitate îi invită pe cei care doresc să participe la această competiţie să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Proximitate pentru a se înscrie, până vineri, 12 iulie, ora 14.00, când vor avea loc tragerile la sorţi.

Campionatul „CUPA CARTIERELOR” este organizat în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău.

loading...
error: Content is protected !!