vineri, 16 aprilie 2021

Partizanii, “condamnaţi” la victorie

Partizanii lui Manole susţin mâine un meci capital privind menţinerea în acest eşalon. Echipa din Merei va juca în deplasare cu ACS Berceni, adversară lipsită de griji şi pentru care această partidă este una de palmares. Oaspeţii mizează pe acest lucru şi vor încerca să obţină o victorie care ar însemna un pas mare pentru evitarea retrogradării. Antrenorul PARTIZANULUI, Laurenţiu Manole, a purtat zilele trecute o discuţie cu jucătorii şi speră ca aceştia să fi recepţionat cum trebuie mesajul.

“Este într-adevăr un meci capital, având în vedere situaţia noastră din clasament. Mi-aş dori foarte mult să-i găsim pe cei de la Berceni relaxaţi şi să profităm la maximum. Sper ca jucătorii să aibă o altă atitudine după discuţiile purtate şi nu să le intre pe-o ureche şi să le iasă pe cealaltă. Trebuie să arătăm că nu ne-am pierdut încrederea în forţele noastre şi să ne jucăm şansa până la capăt”, a declarat Laurenţiu Manole.
Partida ACS Berceni-PARTIZANUL Merei, programată în cadrul etapei a 28-a, se va disputa vineri, cu începere de la ora 18.00.

 

loading...