luni, 10 august 2020

Păreri Pefoc – care sunt ultimele tendințe în materie de amenajare interioară

Căutând răspunsul la întrebarea care sunt ultimele tendințe din domeniul termicelor pentru încălzirea eficientă, dar și cu stil a locuinței sau al spațiului comercial pe care îl deținem, am primit ajutorul prietenilor noștri din Sibiu de la Pefoc, firmă specializată în comercializarea și montajul profesional de soluții de încălzire alternativă. Aceștia ne propun să studiem atent oportunitatea instalării unui semineu nu doar din punct de vedere funcțional, ci și din punct de vedere vizual, ca element ce poate transforma radical atmosfera și designul spațiului unde urmează să fie instalat, respectând cu bun gust cele mai noi direcții estetice, combinate cu funcționalitatea și eficiența energetică.

Deși atracția pentru tot ceea ce este nou stă la baza lansării de noi trenduri care mai de care mai deosebite, nu de puține ori, “vechiul” reapare în actualitate, sub forma unor concepte readaptate prin îmbunătățiri de stil, cu elemente noi, care se pliază perfect noilor tendințe și preferințe, din ce în ce mai exigente din partea clienților. Așadar, pentru noul sezon ni se pregătesc culori vii și forme curate ce aduc un aer inedit căminului nostru. În materie de mobilier, se preferă combinațiile dintre stil, material și funcționalitate. O astfel de abordare, conferă un design plăcut estetic, dar în același timp practic, ce are rolul să înnobileze vizual, dar care să și permită economia de spațiu, atât de bine venită, mai ales când vorbim despre suprafețe reduse, precum găsim în apartamentele de la bloc.

În baie, elementul care atrage atenția este reprezentat de dispunerea faianței în bucăți neregulate, care creează un efect tridimensional. Interesant de văzut, va fi modul în care tehnologia se va îmbina cu designul interior. Multe dintre companiile specializate în domeniu, au început deja să fabrice plăcile ceramice în diferite culori și dimensiuni care se aseamănă tot mai mult cu stilul rustic sau clasic.

În schimb, elementul cu adevărat surpriză în sfera de amenajări, este redat de către șemineul placat cu marmură debitată în fragmente mici, cu efect tridimensional ce au rolul de a oferi o senzație de amploare în cazul unui spațiu locuibil, de dimensiuni reduse. În ceea ce privește designul, o soluție care nu va da greș niciodată și va trece mereu cu brio testul timpului și al tendințelor temporare este reprezentat de romantismul stilului clasic. Un șemineu pe lemne compus dintr-un cos fum ceramic și focar de oțel căptușit cu șamotă, va fi vedeta oricărei locuințe și în acest an. Cu nimic mai prejos va arăta și o sobă tradițională sau un șemineu electric decorativ, care se bucură în plus și de o întreținere facilă, fără să necesite un consum prea mare de timp și grijă.

Și acest an se anunță ca fiind unul în care, combinațiile dintre inovația noilor tehnologii și materialele clasice, vor fi plasate în topul preferințelor celor care dictează tonul în universul amenajărilor interioare, indiferent că vorbim despre noi modele de gresie și faianță, mobilier, noile modele de cos fum inox sau șeminee. Conectați în permanență la bun gust și noutăți, această revoluție a comunicării nu face decât să ne bucure, pentru că, în cea mai mare parte, inovația va atrage întotdeauna de partea sa, progresul.

loading...
error: Content is protected !!