Sport

Pare simplu pentru Metalul, la Rm. Sărat vine liderul

După o etapă neagră, cu eșecuri pe linie – în ultimul minut, la Liești, pentru Me­ta­lul, la ,,masa verde”, cu Dinamo Bacău, pentru Rm. Sărat, cele două echipe buzoiene din eșalonul al treilea caută să se redreseze. Misiuni diametral opuse, însă. Dacă Metalul este mare favorită în fața ultimei clasate, Sportul Chiscani, la Rm. Sărat vine chiar lidera surpriză a clasamentului, Sporting Liești.

CSM RM. SĂRAT – SPORTING LIEȘTI, vineri, ora 17.00

După ce a pierdut pros­tește trei puncte la ,,masa verde” în fața nou-promovatei Dinamo Bacău, în urma unei gafe cum rar vezi chiar și în eșaloanele județene – absența unui al doilea medic, CSM Rm. Sărat rămâne pe propriul teren și pentru confruntarea cu lidera neașteptată a clasamentului, Sporting Liești. Formația gălățeană a avut un start perfect de campi­onat, cu trei victorii din tot atâtea partide și pornește cu prima șansă și în partida de vineri seară, care deschide runda a patra.

METALUL BUZĂU – SPORTUL CHISCANI, sâmbătă, ora 17.00

După meciul de coșmar, la propriu, de la Liești – cu portarul gazdelor aproape de o tragedie, cu două (!) penalty-uri ratate și cu golul înfrângerii încasat în ultimele secunde, Metalul se întoarce pe sintetic pentru o partidă care pică numai bine în actualul context. Ultimii clasați, fără niciun punct, brăilenii de la Sportul Chiscani nu par a avea forța de a pune pro­bleme deosebite băieților lui Vali Stan. De altfel, în precedenta deplasare, cei de la Chiscani au fost spulberați cu 8-0 de Oțelul, la Galați, un alt semn clar că echipa brăileană completează seria doar ca să se iasă la număr. Trei puncte și golaveraj sunt obiectivele obligatorii ale Metalului în partida de sâmbătă.

Liga a 3-a, Seria a 2-a – Etapa a 4-a

 • CSM Rm. Sărat – Sporting Liești
 • Dinamo Bacău – CSM Focșani
 • Oțelul Galați – Viitorul Ianca
 • CS Făurei – Aerostar Bacău
 • Metalul Buzău – Sportul Chiscani

Clasament

 1. LIEȘTI 9 p.
 2. Oțelul 6 p.
 3. Metalul 3 p.
 4. Ianca 6 p.
 5. CSM Focșani 4 p.
 6. Aerostar 4 p.
 7. CS Făurei 3 p.
 8. Dinamo Bacău 3 p.
 9. CSM Rm. Sărat 3 p.
 10. Chiscani 0 p.

Articole similare