joi, 22 octombrie 2020

Pandurii Tg. Jiu, exclusă din campionat. Încă un meci în minus pentru Gloria

Liga a 2-a va continua, începând din etapa a 7-a, care s-a disputat la sfâr­șitul săptămânii trecute, cu doar 20 de echipe, după ce clubul Pandurii Tg. Jiu a fost exclus din campionat. Echipei gorjene i s-a res­pins din nou certificarea pentru actualul sezon al Ligii a 2-a.

Inițial, Comisia de Li­cențiere a Federației re­fuzase să dea „undă ver­de” Pandurilor pentru participarea în campionat, drept obținut însă în urma apelului la Comisia de Recurs. Numai că același for și-a desființat, în ultima ședința, propria decizie, asta însemnând automat excluderea din campionat.

Pe plan intern, decizia este definitivă și executorie, dar Pandurii mai are o șansă, dacă o va ataca și, bineîn­țeles, dacă va avea câștig de cauză la TAS, în termen de zece zile de la comunicare.

Potrivit regulamentului, rezultatele înregistrate până în acest mo­ment în campionat vor fi anulate, astfel că șase echipe vor rămâne fără trei puncte acumulate în clasament.

Este vorba de Metaloglobus (3-0 la masa verde), Rapid (2-1), Turris Tr. Măgurele (5-0), Concordia Chiajna (4-0), CS Mioveni (2-1) și Universitatea Cluj (2-0).

După șase etape, Pandurii ocupa locul 21, ultimul, în clasament, fără niciun punct și cu un golaveraj de 2-18. Cum sezonul a început oricum cu un număr impar de echipe (21), odată cu excluderea Pandurilor, două formații vor sta în fiecare etapă. Gloria ar fi urmat să întâlnească echipa gorjeană în martie anul viitor, în penultima etapă a sezonului regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!