luni, 01 iunie 2020

Ovidiu Ionescu, în Campania FRTM „Stai acasă!”

• Sportivul buzoian, mesaj optimist

Ca toate sporturile din România, și tenisul de masă este oprit în această perioadă, din cauza pandemiei de COVID-19. Prin intermediul paginii de Facebook, ­Fe­derația Română de Tenis de Masă (FRTM) îi îndeamnă pe oameni să stea în case pentru a micșora numărul îmbolnăvirilor, iar printre numele implicate care apar în videoclipurile postate se numără și cel al buzoianului Ovidiu Ionescu.

„Stăm acasă, totul va fi bine și abia aștept să reiau antrenamentele atunci când va fi posibil. Ne revedem în curând!”, este mesajul transmis de vicecampionul mondial și european. „Stai acasă! Arată că îți pasă. Rămânem active și cu gândul la tenis de masă, deși âstamacasa!”, tranmite și Bernadette Szocs, partenera lui Ovidiu de la dublu mixt.

„Îmi este dor să mă pot antrena normal, îmi este dor de echipa mea, de tot ce înseamnă Team România. Însă în această perioadă suntem responsabili, stăm acasă și avem grijă de noi. Sunt si­gură că vom reuși să trecem și peste această situație”, completează Eliza Samara.

International Table Tennis Federation (Federația Internațională de Tenis de Masă), a decis suspendarea tuturor competițiilor spor­tive până la finalul lunii aprilie.

loading...
error: Content is protected !!