luni, 01 iunie 2020

Ovidiu Ionescu, alături de Simona Halep și Mihai Leu în campania „Campionii strâng rândurile”

• Sportivul buzoian a donat pentru licitație materiale sportive și un antrenament privat

Marii campioni ai Ro­mâniei intră în lupta împotriva coronavirusului. Nume grele din sportul românesc s-au alăturat unei campanii de strângere de fonduri pentru susținerea cadrelor ­me­dicale de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală. În cadrul campaniei „Campionii strâng rândurile” sportivii scot la licitație obiecte de preț, reprezentative pentru carierele lor, iar banii strânși vor fi donați către Spitalului Clinic de Urgență „Marie Curie”.

Fanii sunt invitați să ia parte la această campanie licitând online pentru obiectele puse la dispoziția organizatorilor de către campionii României. Licitațiile se țin pe pagina de Facebook „Campionii strâng rândurile”.

Unul dintre sportivii care s-au alăturat campaniei este și vicecampionul european și mondial la tenis de masă, buzoianul Ovidiu Ionescu.

„Sunt mândru să fac parte din campania <Campionii strâng rândurile>”  

Aflat în Germania, Ovi­diu a anunțat, prin intermediul unui mesaj video, pe pagina de Facebook a campaniei, că donează o husă și două fețe noi de paletă, plus un antrenament privat, la revenirea în țară.

„Sunt mândru să fac parte din campania <Campionii strâng rândurile>. Este o perioadă grea pentru toată lumea și orice ajutor va fi binevenit pentru personalul medical de la Spitalul <Marie Curie>. Deși în acest moment mă aflu în Germania, doresc să licitez o husă de paletă și două fețe noi, semnate de către mine. De asemenea, ca bonus, pentru răbdare și înțelegere, voi oferi și un antrenament privat cu mine atunci când voi reveni în țară”, spune Ovidiu Ionescu.

Licitația pentru ceea ce a oferit sportivul buzoian a început pe data de 12 aprilie la ora 20.00 și se va încheia pe data de 19 aprilie la ora 20.00.

Simona Halep, Camelia Potec, Mihai Leu, Laura Badea, Alina Dumitru, Mihai Covaliu, Eliza Samara, Cosmin Gârleanu și Alina Vuc sunt alți campioni care și-au adunat până acum forțele în campania „Campionii strâng rândurile”.

loading...
error: Content is protected !!