Cultură

Opt artiști la Festivalul de caricatură de la „Marghiloman”

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” îi invită pe buzoieni la o nouă ediție a Festivalului de caricatură. De fapt, este vorba despre cea de-a III-a ediție,  care va avea loc în perioada 27-28 mai, în  grădina Vilei Albatros din parcul Marghiloman, sau în interiorul vilei, dacă vremea nu va fi prietenoasă.

Accesul este gratuit și cei care vor dori să stea față în față cu artiștii, vor avea ocazia să plece acasă cu propria caricatură.

Participanții vor  avea ocazia și să vadă expoziția de caricaturi ale  celor opt artiști invitați: George Williams (Anglia), Adrian Bighei (Brașov), Iancu Avram (Oradea), Cătălin Zaharia (Brașov), Daniela Bălan (București), Marian Avramescu (Ploiești), Vasile Milică Ene (Buzău) și Miruna Blănaru (Buzău).

Cei opt caricaturiști vor realiza caricaturi pentru publicul prezent, între orele 17.00 și 20.00, atât sâmbătă cât și duminică. Sâmbătă, pe seară, mai exact de la 20.30, buzoienii au ocazia să se întâlnească cu interpretul Pavel Stratan, care va susține un recital, iar duminică de la aceeași oră, Costel Pătrășcan îi va încânta cu un show de caricatură comentată.

Articole similare