sâmbătă, 11 iulie 2020

Ofertă pentru buzoienii care vor să meargă la concertul Ştefan Bănică

• Mai sunt trei zile pană la evenimentul muzical de excepţie

Ştefan Bănică vine în faţa fanilor din Buzău luni, pe 18 noiembrie, cu ENER­GIE, EMOŢIE & ROCK ‘N ROLL! Acestea sunt ingredientele promise de celebrul artistul, iar luni, la Sala Sporturilor, ai ocazia de a petrece o seară ­mi­nunată alături de cei dragi şi unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, la o ofertă specială: achiziţionează-ţi acum biletul, iar al doilea este GRATUIT!

Ştefan Bănică va concerta în faţă publicului de la Buzău pe 18 noiembrie, de la ora 19,30, fiind ultima oprire dintr-un turneu naţional în opt oraşe. Seria de concerte a pornit în Galaţi (27 octombrie), a continuat în Piteşti (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Bacău (6 noiembrie) şi Botoşani (7 noiembrie). Luni, 18 noiembrie vă veţi reaminti alături de prieteni, familie şi Ştefan Bănică, cu zâmbetul pe buze de emoţiile trăite, ascultând cântecele artistului interpretate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani.

„Cântece din repertoriul unei cariere de peste 30 de ani”

„Fiecare spectacol va fi un eveniment de suflet, unde Ştefan Bănică va crea o atmosferă dansantă şi emoţionantă prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani în muzică, teatru, film şi televi­ziune“, au declarat organizatorii turneului.

Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul ur­mător: http://bit.ly/StefanBanicaBuzau. Evenimentul  este organizat de Webroll Agency.

loading...
error: Content is protected !!