miercuri, 05 august 2020

Oana Sârbu, pe aceeași scenă cu idolul său din adolescență, Laurențiu Cazan

Întâlnire plină de emoție, dar și de amintiri frumoase! Protagoniștii au fost Laurențiu Cazan și actrița și cântăreața Oana Sârbu, cu ocazia concertului susținut de buzoian pe 11 august, într-un pub din Capitală. Vedeta din „Liceenii” a fost invitată să urce pe scenă de Laurențiu, și, printre altele, cei doi au cântat împreună, în fața publicului,  piesele „Alungă tristețea” (piesă cu care Laurențiu s-a lansat în televiziune în 1982) și „Menestrelul” (cover după „Gipsy Man” a lui Jose Feliciano). Cu această ocazie, Oana ­Sârbu și-a mărturisit public sentimentele ce i-au marcat adolescență timidă față de Laurențiu, ea consi­derându-l pe buzoian idolul său de pe vremea liceului.

Toate elevele de la Liceul „Iulia Hasdeu” erau îndrăgostite de Laurențiu Cazan 

„Când aveam vreo paisprezece ani și idolul meu-, și al multora dintre elevele Liceului de Filo-Istorie <Iulia Hasdeu>-, ne tulbură auzul, văzul, simțurile, prin aparițiile lui de început, exact când se lansa, în emisiunile lui Titus Munteanu (RIP). Nu mi-aș fi imaginat că vor există momente pline de vrajă, unice, pe care le vom împărți pe vreo scenă, sau în vreo emisiune TV. Mă bucur că unul dintre aceste momente a fost aseară (n.r., 11 august). Sunt mândră de tine și de ce a însemnat trecerea ta prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu. Bravo, Laurențiu! Meriți tot dragul, atenția, iubirea noastră, pentru tine și ­mu­zică ta!”, a scris Oana Sârbu pe pagina ei de Facebook.

„Meriți un concert cu orchestră filarmonică”    

Artista a mai declarat că, pentru toată activitatea sa artistică, Laurențiu Cazan ar merită un concert pe ma­rile scene ale lumii sau măcar un spectacol propriu, cu tot ceea ce a creat artistul buzoian până acum.

„Eu cred că meriți un spectacol numai al tău, sau unul pe marile scene ale lumii, eventual acompaniat de orchestre filarmonice!”, a mai completat artista după acest eveniment.

Comentariile fanilor pentru un „bis” au venit și ele imediat, amândoi fiind încurajați să mai repete experiența de a evolua pe aceeași scenă. „Amândoi puneți mult suflet în melodiile voastre și mai ales vă dăruiți celor care vă ascultă. Faceți totul să vedeți bucuria în ochii lor. Sunteți dăruiți de la Dumnezeu să faceți privitorii fericiți. Va mai aș­teptăm așa, pe scenă!”, a scris unul dintre cei prezenți la spectacolul ce a avut loc pe 11 august, cu casă închisă, în locația Drunken Lord’s.

Menestrelul…cantec de exceptie, interpretare de exceptie Laurentiu Cazan si Oana Sirbu! Va multumim! <3 <3

Gepostet von Vlad Florin am Dienstag, 13. August 2019

loading...
error: Content is protected !!