Actualitate

Oana Gheorghiu îi invită pe buzoieni la un spectacol caritabil

Participă multe vedete ale cântecului popular

„E vremea faptelor bune!”, ne amintește farmacistul Oana Gheorghiu care, împreună cu organizația femeilor PSD din Buzău al cărei președintă este,  lansează buzoienilor invitația de a participa, în spiritul Crăciunului, la o activitate caritabilă.

Este vorba despre o invitație pe care o face buzoienilor de a merge la spectacolul din data de  7 decembrie, ora 19.00, la sala mare a Consiliului Județean Buzău. Este  un extraordinar spectacol caritabil intitulat „Suflet lângă suflet”,  în care vocile unor minunați interpreți, oameni cu suflet mare, s-au unit pentru a veni în sprijinul sufletelor de copii de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Buzău, persoanelor cu dizabilități, sindrom Down, oamenilor fără adăpost din Centrul de urgență de zi și de noapte, pentru persoane adulte fără adăpost  și  a elevilor Centrului școlar de educație incluzivă Buzău și familiilor defavorizate din județ și din municipiu.

Intrarea la acest spectacol este liberă, însă orice donație din partea publicului contează pentru împlinirea speranțelor celor aflați în dificultate.

Oana Gheorghiu mulțumește tuturor artiștilor care au dorit să facă parte din acest spectacol caritabil; și nu sunt puțini. Vor concerta: Daniela Matache, Tatiana Răduță, Diana Ioniță, Mario Buzoianu, Bianca Constantin, Adelina Dedu, Mario Stoica, Alexandra Panaete, Rovana Maria Băducu, Cristina Maria Nicolae, Eduard Antochi, Angela Lazăr, Briana Pătrașcu, Loredana Răduță, Maria Maxim. Se vor alătura în spectacol cu momente deosebite „Ceata lui Ioniță”, „ Cântăcioșii lui Răduță” și Ansamblul „Plaiurile Mioriței”.

Au pus umărul la realizarea spectacolului Primăria municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău, Asociația „Alexandru Marghiloman”, Centrul Județean de Cultură și Artă și Palatul Copiilor Buzău.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker