vineri, 10 iulie 2020

O manevră greșită l-a costat scump pe un gălățean de 64 de ani. Ce a încercat să facă pe Centura Buzăului

O manevră imprudentă l-a costat scump pe un conducător auto, de 64 de ani, din Galați. În timp ce se deplasa dinspre pod, acesta a vrut să întoarcă mașina în mijlocul drumului, peste linia dublă continuă, moment în care a fost lovit din spate de o dubă cu număr de Vrancea care se deplasa din aceeași direcție, condusă de un vrâncean de 28 de ani. Accidentul a avut loc pe Șoseaua de centură a municipiului Buzău, pe sensul de mers spre Bariera Ploiești, în zona Fabricii de Bere. În impact, două persoane din autoturism, soț și soție, au fost rănite, fiind transportate la spital.

Tot în această dimineață au avut loc cel puțin două accidente în județ. Este vorba despre un carambol între Hanul lui Țintă și Buzău. Trei persoane au suferit leziuni, doua dintre acestea fiind internate în spital.

Din primele date furnizate de IPJ Buzău, un autoturism condus de un bărbat de 49 ani, din Padina, a fost lovit din spate de un autoturism condus de un bărbat de 59 ani din Prahova. La rândul său, acesta a fost lovit din spate de o autoutilitară condusă de un bărbat de 57 ani din Brăila. Din impact a rezultat rănirea șoferului din Padina, care a refuzat transportul la spital, precum și rănirea șoferului din Prahova și a unui pasager aflat cu acesta in mașină, o femeie de 53 ani, care au fost transportați la spital.

Cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest și s-a constatat că aceștia nu au consumat băuturi alcoolice.

Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Tot sâmbătă dimineață a avut loc un accident și pe DN2E85, pe sensul de mers spre Rm. Sărat. În afara localității Potarnicheşti, un autoturism condus de un bărbat de 32 ani, din Sapoca, care se deplasa pe direcția Buzău către Rm. Sărat, ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din Buzău, care se angajase în efectuarea regulamentară a unui viraj la stâga şi care se deplasa pe acelaşi sens de mers. Cel din urmă a intrat în coliziune cu un alt autoturim condus de un bărbat de 42 ani, din Buzău, care se deplasa în aceeaşi direcție. Din impact a rezultat rănirea unei pasagere în vâstă de 60 ani, din Săpoca, mama tânărului de 32 de ani, care a fost transportată la spital.

loading...
error: Content is protected !!