Actualitate

O localitate din Berca a rămas fără gaze

Distrigaz Sud Rețele anunță că a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze în localitatea Rătești, comuna Berca, din cauza unei avarii produsă la sistemul de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanții companiei GTI Building București, ce efectuau o lucrare de alimentare cu apă pe Strada Șoimului nr. 321, în localitatea Rătești, din comuna Berca.

În urma acestei opriri sunt afectați 349 de clienți casnici și non-casnici situați pe următoarele străzi: Șoimului, Școlii, Pictor Apostol Nicolae, Democrației, Nucilor și Balastierei din Comuna Berca, localitatea Rătești, județul Buzău. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea problemei. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, până la ora 19.00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker