luni, 01 iunie 2020

O donare de sânge te trimite la Untold şi Neversea cu bani puţini

De patru ani, România se află pe harta celor mai importante evenimente ale muzicii electronice, prin festivalurile Untold şi Neversea. Tot cam de atâta vreme, organizatorii festivalurilor încurajează campania de donare de sânge, printr-o colaborare cu Centrul Naţional de Transfuzii Sanguine. Mai exact, ei oferă donatorilor reduceri importante de preţ la bilete şi abonamente. Tinerii buzoieni nu s-au arătat însă, până acum, interesaţi să beneficieze de această facilitate.

Potrivit informaţiilor furnizate de directorul Centrului pentru Transfuzii, Adriana Crăciun, ieri s-a înregistrat primul beneficiar care a donat sânge şi care doreşte să ajungă la festivalul de muzică de la Cluj. Nici anul trecut nu au fost mai mulţi amatori bilete cu reducere. În evidenţa Centrului de Transfuzii Buzău figurează doar trei adeverinţe eliberate în 2017 pentru tineri care au mers la Untold şi Neversea. Data-limită până la care se poate dona sânge şi obţine şi bilete cu reducere este 29 iunie.

Cum poţi obţine reducere

Amatorii de muzică electronică care donează la Centrul de Transfuzii din Buzău trebuie să acceseze, în funcţie de festivalul la care vor sa ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat şi să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator.

Ei vor primi apoi pe adresa de mail un cod cu care vor putea cumpăra abonamentele cu o reducere de aproximativ 150 de lei.

Astfel, la Untold, preţul special este de 499 de lei plus taxe, din preţul final de 650 lei plus taxe al abonamentului, iar la Neversea preţul special este de 399 de lei plus taxe, din preţul final de 550 lei plus taxe al abonamentului.

loading...
error: Content is protected !!