duminică, 24 ianuarie 2021

O buzoiancă, propusă din nou în topul vocilor de 10

  • Claudia Colniceanu poate câștiga cu ajutorul voturilor noastre titulatura de „solista săptămânii” în topul realizat de Antena Satelor

La început de an, Antena Satelor o propune în ­topul vocilor de 10! Votul nostru o poate ajuta să ajungă acolo, așă că, până duminică, o puteți vota pe Claudia Colniceanu accesând link-ul https://www.antenasate­lor.ro/voteaza-melodia-preferata.html.

Claudia a mai fost propusă și anul trecut în acest format unde vocile tinere fac legea. „Zece voci de zece” este singurul top de pe pla­netă destinat exclusiv ar­tiștilor aflați la început de drum, prin care Antena Satelor dă muzicii populare românești un aer proaspăt și o mână de ajutor debutan­ților sau vocilor mai puțin cunoscute în drumul lor spre celebritate.

Regulamentul topului este cât se poate de simplu: se face un clasament săp­tămânal cu zece locuri. În funcție de voturile noastre, artiștii care ocupă primele nouă poziții rămân în top, iar cel de pe locul 10 este ­eli­minat. În fiecare săptămână sunt propuși doi noi artiști. Cel care obține cele mai multe voturi, intră în top. La această categorie, Claudia este propusă săptămâna aceasta, alături de Geani Bușnea. Ca buzoianca să câștige, trebuie să o votați până duminică, la ora 24.00. Rezultatele de la sfârșitul fiecărei sesiuni de vot vor fi afișate luni pe pagina de internet și pe pagina de Facebook a Antenei Satelor. Va fi anunțat câștigătorul săptămânii, cine a ieșit din top și ce interpret și-a câștigat dreptul de a intra în competiție.

În vârstă de 22 de ani, Claudia Colniceanu s-a născut în comuna Vintilă Vodă și a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 5 ani. Buzoianca a fost componentă a trupei etno care s-a numit mai întâi „Sânzienele”, apoi „Mândre sânziene”. Este absolventă a Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar acum studiază la Universitatea Națională de Muzică din București (Conservatorul). Claudia Colniceanu are o voce care promite, ea câștigând numeroase premii la concursuri și festivaluri naționale, având ocazia să cânte în duet cu Benone Sinulescu în 2017, în emisiunea-concurs „Vedeta populară” de pe TVR.

loading...
error: Content is protected !!