Actualitate

Se închid mai multe centre de vaccinare. Vezi care sunt acestea

Prezența în centrele de vaccinare din județul Buzău a scăzut considerabil, motiv pentru care autoritățile au făcut demersurile necesare pentru ca Centrul de Vaccinare cu flux Moderna de la demisolul Dispensarului Medical nr.14 să fie mutat la Muzeul Județean, iar fluxul de la AstraZeneca din cadrul Centrului de Vaccinare Galeria Mall să fie mutat la Muzeul Județean. Centrul de Vaccinare Kaufland Sud din municipiul Buzău și cel din municipiul Râmnicu Sărat au fost propuse pentru a deveni centre de hibride (să se desfășoare și activitate de testare atunci când legislația o va permite).

De asemenea, începând cu data de 14 februarie se vor închide centrele de vaccinare din: Pârscov, Scurtești, Smeeni, Vadu Pașii, Vernești, Vintilă Vodă, Galeria Mall, demisol Dispensar Medical nr. 14, Muzeul Județean Buzău (Johnson).

Vor rămâne deschise următoarele centre de vaccinare: Drive thru Kaufland Buzău – Pfizer și Johnson (zilnic de la 08.00 la 20.00), Muzeul Județean – Pfizer (zilnic de la 08.00 la 13.00) , centrul de la Nehoiu de la Sala Sporturilor – Pfizer (luni, miercuri, joi și vineri de la 14.00 la 19.00 și marți, sâmbătă și duminică de la 08.00 la 13.00), Drive thru Kaufland Râmnicu Sărat – Pfizer ( luni-vineri, de la 15.00 la 18.00 și sâmbătă duminică de la 08.00 la 18.00), Centrul din Râmnicu Sărat de pe Strada Micșunelelor, nr.29 (zilnic de la 09.00 la 14.00).

„Menționăm că în situația în care, după restricționarea activității unora din centrele de vaccinare, vor exista cereri din partea UAT-urilor pentru prezența, în localități, a unor echipe mobile de imunizare anti-Covid a populației, acestea vor fi analizate de către Direcția de Sănătate Publică Buzău și, ulterior, onorate”, transmite Instituția Prefectului Buzău.

Articole similare