joi, 09 iulie 2020

Nou eşec pentru Gloria în Cupa României la rugby 

• Dinamo Bucureşti – SCM Gloria Buzău 21-20 (18-0)

Rugbiştii Gloriei şi-au trecut în cont o nouă înfrângere în Grupa B a Cupei României, scor 20-21 în faţa lui Dinamo Bucureşti. Meciul s-a des­făşurat pe Stadionul “Olimpia” şi a avut două reprize diametral opuse.

Prima repriză a fost ­do­minată clar de Dinamo, care a intrat la pauză cu avantaj consistent: 18-0. Partea a doua a aparţinut buzoienilor, care au reuşit să preia conducerea pe final, cu 20-18.

La ultima fază, la o grămadă cu introducere buzoiană, antrenorii dinamovişti Cosmin Raţiu şi Cristi Hîldan au schimbat inspirat la linia întâi. Bucureştenii au împins bine şi au făcut rost de o lovitură de pedeapsă concretizată de Bakhva Kobakhidze. Scor final: 21-20. Grupa este condusă de Steaua Bucureşti, cu 15 puncte, urmată de Gloria, cu 6 puncte şi de Dinamo, cu 4 puncte.

Buzoienii, care ar mai fi trebuit să joace un ultim meci în grupă, cu CSM Bucureşti, echipă ce şi-a anunţat retragerea din competiţie înainte de start, vor sta în ultima etapă. În schimb, Dinamo mai are de jucat un singur meci în grupă, pe 23 noiembrie, în deplasare cu Steaua.

loading...
error: Content is protected !!