Sport

Nimic de făcut! HC Buzău, răpusă de Turda

Ultimul eveniment sportiv cu public înainte de intrarea în vigoare, pentru următoarele 30 de zile, a noilor restricţii s-a consumat duminică seară, la Sala Sporturilor, unde HC Buzău a primit-o pe Potaissa Turda, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

De la promovarea în primul eşalon, buzoienii pierduseră toate partidele disputate împotriva Potaissei, dar erau premise, foarte firave, e adevărat, că blestemul se va rupe. Cel puţin asta a lăsat de înţeles şi startul meciului, în care Buzăul a avut iniţiativa şi, cu Sergio Barros „tunar-şef”, s-a aflat în multe rânduri şi la conducere. Asta până în minutul 21, 10-10 după reuşita internaţionalului portughez, ultima dată în meci când s-a consemnat egalul. Apoi, treptat-treptat, filmul s-a rupt şi Turda a preluat conducerea, pe care n-a mai cedat-o până la final. 13-10 au avut ardelenii la pauză, dar şi un avantaj maxim de 9 goluri, 29-20, cu 10 minute înainte de final. Cu Turda deconcentrată, buzoienii aau controlat finalul, pentru o diferenţă ceva mai uşor de digerat, 31-35!

Sergio Barros şi Vuk Milosevic, cu câte opt reuşite fiecare, au fost golgeterii Buzăului, care îşi păstrează în continuare locul 8 în ierarhia Ligii Naţionale. Pauză mai lungă până la următorul joc, joi, 11 noiembrie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Articole similare