Politic

Nicolae Ciucă: Eu nu susțin măsura cash, ca să fie clar! (P)  

Nicolae Ciucă a afirmat vineri, în ședința conducerii PNL, că nu susține măsura limitării cash-ului.

„Eu nu susțin măsura cash, ca să fie clar. Dar realitatea este ca trebuie să și găsim măsuri care să combată evaziunea fiscală. Sigur, eu vă spun clar că nu cred că soluția este această măsură cash. Și vom vedea ce se va întâmpla cu ea. Trebuie să analizăm foarte bine măsura, pentru că nu trebuie ca oamenii să ajungă să creadă că sunt considerați toți evazioniști, mai ales cei care abia agonisesc un bănuț”, a spus președintele PNL.

Acesta a declarat că, în funcţie de efectul pe care aceste măsuri îl produc, se va discuta în coaliţie şi se va lua o decizie: „În momentul de faţă este o decizie luată şi am convenit ca, în funcţie de efectul pe care îl produc aceste măsuri, vom analiza, vom discuta în coaliţie şi, în funcţie de efecte, vom lua o decizie”, a spus Ciucă.

Întrebat despre posibilitatea ca băncile să majoreze comisioanele, Nicolae Ciucă a spus că această măsură nu a fost discutată: „Nu s-a discutat această măsură, nu cred că este momentul acum să discutăm despre mărirea comisioanelor”, a afirmat acesta.

 

Articole similare