Sport

CSM a câştigat Cupa Federaţiei la oină senioare!

CSM Rm. Sărat avansează, pas cu pas, către statutul de cel mai important club din sportul nostru naţional! La trei luni după reînfiinţarea secţiei de oină, răstimp în care a cucerit nemeroase titluri de campioană şi medalii la campionatele naţionale şi Cupa României, seniori şi juniori, CSM Rm. Sărat a câştigat sâmbătă unul dintre cele mai preţioase trofee interne, în întrecerea senioarelor: Cupa Federaţiei!

Trofeul este cu atât mai preţios cu cât antrenorul Cosmin Bălan a participat cu o echipă de junioare, iar medaliile de aur au fost cucerite chiar în faţa şi pe terenul marii favorite, Progresul Băileşti, nimeni alta decât gazda competiţiei, la care au mai participat Hoina Craiova şi Avântul Frasin.

,,Un an de excepţie, încununat cu un rezultat senzaţional la oină, sportul naţional al României, fetele de la CSM Rm. Sărat, la prima participare, au câştigat unul din cele mai preţioase trofee, Cupa Federaţiei a ajuns în vitrina clubului nostru! Sunt mândru de voi, campionale mele, vă mulţumesc pentru efortul depus şi mă bucur că împreună devenim o forţă în oina românească! Sunteţi cele mai bune apărătoare din ţară, dovadă că azi (n.r. sâmbătă) am câştigat acasă la campioană această cupă!”, a spus profesorul Cosmin Bălan.

Articole similare