joi, 22 octombrie 2020

Mihai Bendeac, urare pentru buzoianul Vlad Drăgulin la împlinirea a 30 de ani: „Când a venit la prima filmare cu mine…”

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi, iar luna trecută buzoianul a împlinit 30 de ani. Prietenii, familia și fanii nu au uitat de acest eveniment important. I-au transmis mii de mesaje, care mai de care mai frumoase.

Unul dintre cele mai importante dintre ele a venit din partea bunului său prie­ten, Mihai Bendeac.

„A rămas la fel de profesionist”

„Când a venit la prima filmare cu mine avea textul scrijelit și adnotat tot cu creionul, învățat la perfecție, disperat să iasă bine, chinuit de îndoieli și griji. Au trecut anii. Și a rămas la fel de profesionist, de serios, de obsedat de această meserie. Dar și un camarad. Te iubesc mult, Vlad! La mulți ani!”, a fost mesajul lui Bendeac pentru Vlad Drăgulin.

Buzoianul și Mihai sunt prieteni de foarte mulți ani. Cei doi au participat la multe proiecte împreună, care s-au bucurat de un imens succes. Cei doi nu fac o echipă bună doar pe scenă sau la televizor, ci și în viața reală. Actorii se înțeleg foarte bine, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Chiar dacă anul acesta nu a mai avut parte de o petrecere așa cum se cuvine, Vlad Dră­gulin s-a bucurat de ziua lui. Încă de la primele ore, a fost bombardat cu mesaje din partea oamenilor care îl iubesc. Aceștia au vrut să îi arate buzoianului că nu au uitat de o zi atât de importantă precum aceasta.

La rândul său, Bendeac a postat pe Instagram o ­ima­gi­ne cu Vlad Drăgulin, însoțită de mesajul emoționant. Aceasta a adunat aproape 30.000 de aprecieri și zeci de comentarii, în care fanii și prietenii i-au urat „La mulți ani!”.

S-au cunoscut în 2011, la casting

Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac s-au cunoscut în 2011, pe când buzoianul era student la UNATC și a ve­nit să dea probe pentru emisiune „În puii mei”, pe care o realiza Bendeac. Prestația buzoianului avea să provoace hohote de râs la casting, fiind cooptat de Mihai în echipa emisiunii de la Antena 1.

De atunci a dat viață unei multitudini de perso­naje și mărturisește că acești ani, în care a jucat alături de Mihai Bendeac și de echipa acestuia, au reprezentat o etapă importantă a vieții sale.

„Pentru mine, <În puii mei!> se confundă cu debutul meu ca actor de televi­zi­une. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci și unu de ani abia împliniți; eram foarte crud. În mod clar, experiența aceasta ­mi-a modelat personalitatea artistică, dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții pe care l-am avut la dispoziție”, spunea Vlad Drăgulin.

loading...
error: Content is protected !!