Fără categorie

Metalul, egalată la ultima fază a meciului: METALUL BUZĂU – STEAUA BUCUREŞTI 2-2 (0-1)

 

Dezamăgire maximă în tabără Metalului, la finalul partidei cu Steaua Bucureşti, de sâmbătă după-amiază, de pe terenul sintetic, în ultima etapă a turului Ligii a 3-a. Echipa buzoiană s-a aflat la doar câteva secunde de o mare victorie, prima pe care lidera clasamentului şi marea favorită la promovare ar fi suferit-o în acest campionat! În faţa unei formaţii cu jucători cu experienţa primelor două eşaloane – Wallace, Călinţaru, Băjenaru, Enceanu, Elek, Chipirliu, Beţa, Mihăescu etc, Metalul a dictat ritmul în prima repriză, în care s-au remarcat intervenţiile tânărului Răzvan Popescu, în poartă şi ocaziile lui Pavel, Iacob şi Zamfirescu. Din păcate, la ultima fază, după un fault comis de Manea, Steaua a primit un penalty, transformat de Pacionel: 0-1!

Partea a doua a adus o versiune şi mai bună a Metalului! Andrei Pavel a egalat în minutul 64, dintr-o lovitură liberă executată jos, la colţ, în stânga lui Bălbărău şi tot golgeterul Metalului şi-a adus echipa în avantaj după penalty-ul transformat în minutul 79, acordat după henţul comis de Beţa. În final, frustrarea a luat locul unei imense satisfacţii, Răsdan egalând în minutul 90+5, practic la ultima fază a meciului!

Metalul: R. Popescu – G. Badea, Şt. Nedelcu, Mihăeş, Spătaru – Zamfirescu (90+4 R. Tănase), Piciu, Manea (90+2 S. Sava), An. Badea – A. Iacob, A. Pavel. Antrenor: Vali Stan

Marţi, într-o partidă restantă, Metalul o va întâlni în deplasare pe Dinamo 2 Bucureşti, iar sâmbăta viitoare, pe sintetic, în ultimul meci din acest an, contând pentru prima etapă din retur, va primi vizita Concordiei Chiajna 2.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker