Sport

Merge și cu un egal. Gloria, în play-off după remiza de la Baia Mare

Gloria nu a reușit să învingă la Baia Mare, dar merge în play-off, grație faptului că principalele contracandidate au capotat în ultima etapă a sezonului regulat.

Elevii lui Adrian Mihalcea s-au văzut conduși chiar înainte de pauză, dar au egalat în minutul 80, prin Boiciuc. Până la final, nu s-a mai întamplat nimic astfel că egalul scos în nordul țării e la fel de prețios ca o victorie. Unirea a remizat acasă cu Brașovul, Dinamo de asemenea a încheiat la egalitate, cu Poli Timișoara.

Grație victoriilor directe, Gloria le devansează pe ambele. Marea perdantă este Slobozia, grupare care va evolua în play-out.

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Gaitan (Trebotic 64′), A. Lopez (cpt.), Dudu, Dr. Lazăr, V. Angelov (Godwin 64′), Val. Alexandru Rezerve: D. Rusu – Boiciuc, Val. Munteanu, Marku, Pandele, Greu, Șuteu Antrenor: Adrian Mihalcea

Luni, de la ora 13.00, va avea loc tragerea la sorți ce va stabili programul play-off-ului. Primele șase clasate vor juca în sistem tur-retur, rezultând astfel câte zece partide pentru fiecare echipă.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker