vineri, 10 iulie 2020

Meciurile amicale, la discreția echipelor buzoiene

Cu o lună înainte de startul returului, echipele buzoiene din Liga a 3-a au obținut noi victorii în meciurile de verificare. Lidera clasamentului seriei I, SCM Gloria, a susținut primul amical din cantonamentul de la Izvorani, adversară fiindu-i o altă divizionară terță, Astra 2 Giurgiu. În mare formă, elevii lui George Timiș s-au impus cu scorul de 4-1, unul însă mult prea mic în raport cu situațiile pe care echipa din Crâng și le-a creat pe parcursul meciului.

 „Mă bucură pofta de joc a băieților, chiar dacă s-a ­re­simțit o oarecare obo­seală după aceste zile de pregătire centralizată. Faptul că am reușit să ne apropiem atât de ușor de poarta adversă și să ne creăm atâtea ocazii de a marca nu poate face decât să mă mulțumească. Pe parcurs o să rezolvăm și această, să îi spun, problemă. Una peste alta a fost un prim test eficient, iar rezultatul și jocul mai ales ne motivează să ne pregătim în continuare la fel de bine”, a declarat, pentru site-ul clubului, antrenorul George Timiș.

Tehnicianul Gloriei a folosit în această partidă 28 din cei 30 de jucători din lotul pe care îl are la dispoziție, doar portarul Șerban și mijlocașul Mădălin Pușcă neintrând în calcule pentru acest joc. Miercuri, tot la Izvorani, Gloria va susține un al doilea meci amical, împotriva Unirii Slobozia. La Buzău, pe terenul sintetic, în al doilea amical al iernii, Metalul i-a învins cu 2-0 pe brăilenii de la Sportul Chiscani, iar la Rm. Sărat, CSM a trecut cu 4-3 de formația vasluiană de Liga a 4-a, Hușana Huși.

loading...
error: Content is protected !!