Monden

Marina Nițoiu și-ar dori să facă sporturi extreme

„Încă n-am găsit limita!”, spune buzoianca Marina Nițoiu, povestind într-un interviu acordat presei centrale că se simte mereu o persoană activă și oricând gata să încerce ceva nou. „Mai am pe listă multe de încercat. Încă n-am făcut rafting, n-am zburat cu elicopterul și nici bungee jumping n-am încercat. Cred că îmi plac toate aceste activități pentru că îmi reamintesc că sunt mult mai puternică decât cred uneori că sunt. Gândiți-vă că sunt la bază actriță, așa că, mă pot adapta în orice situație”, a precizat buzoianca.

Iar dacă ar fi să se implice într-un nou format, i-ar plăcea să aducă în atenția publicului și mai multe povești despre sportivi. Consideră că avem nevoie de mai multe modele și că lumea sportului oferă exemple bune de urmat, mai ales pentru tânara generație.

Deși lucrează la posturi diferite, ba chiar s-au ocupat în același timp amândoi de Meteo sau de Sport, Marina și soțul ei, Daniel Nițoiu, nu sunt într-o competiție, niciodată nu s-au simțit așa. Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV și corespondentul PRO TV sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și știu foarte bine ce funcționează perfect pentru ei. Cei doi urmăresc cu pasiune transmisiunile sportive, își doresc să ajungă să vadă pe viu o finală Champions League și abia așteaptă să aibă propria casă și deja știu cine va duce copiii la școală… când vor deveni părinți. „O să vedem exact la momentul respectiv. Probabil Daniel va alerga mai mult, pentru că nu are permis, eu o să-i duc cu mașina”, a mai spus Marina.

Planuri are mereu, multe. Însă prezentatoarea buzoiană visează și preferă să nu spună nimc, pentru că este superstițioasă. „Recunosc însă că pe termen lung îmi doresc să fac tot televiziune. Iar pe lângă dorințele legate de carieră, sper să reușesc să-mi îndeplinesc și visul de a avea casa mea. În rest, să fiu sănătoasă, înconjurată de oameni buni, să văd de pe stadion o finală de UCL, una de Grand Slam și o cursă de F1”, a mai spus Marina.

Articole similare