marți, 22 septembrie 2020

Marcel Ciolacu, ales președinte al Partidului Social Democrat

Social-democrații și-au ales conducerea în cadrul unui congres extraordinar, organizat pentru prima oară prin video-conferință, din cauza COVID-19. Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, fiind ales președinte al partidului, alegere care nu este însă o surpriză, în contextul în care a avut un singur contracandidat, Eugen Teodorovici, care nici nu a fost prezent la Palatul Parlamentului și care a fost votat de 91 delegați.

Noua conducere a PSD a fost aleasă de cei peste 1.500 de delegați, printr-un vot desfășurat în 38 de locații din țară. Dintre toate voturile, 1.310 au fost pentru Ciolacu și echipa propusă de el. La final, în timpul discursului, a declarat că PSD va avea o abordare diferită în timpul mandatului său, dar și că își va asuma rezultatul de alegeri. „Din acest moment întreaga echipă împreună cu partidul este pregătit pentru cele două examene electorale, dar în primul rând suntem pregătiți în continuare să fim alături de oameni pentru a depăși această pandemie cu resursele administraților locale și cu o dezorganizare totală din partea Guvernului. Vom vedea săptămâna viitoare, poate Guvernul României, cei responsabili cu alegerile locale să vină în Parlament și să facem simularea unei secții de vot și să ne demonstreze cât de bine pregătiți sunt pentru alegerile locale, astfel încât oamenii să fie în siguranță și să vină la vot”, a spus președintele PSD.

Noua conducere a PSD: Marcel Ciolacu, președinte; Sorin Grindeanu și Gabriela Firea, prim-vicepreședinți; Paul Stănescu, secretar general; Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național; Mihai Tudose, Radu Moldovan, Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Vasile Gliga, Titus Corlățean, Laurențiu Nistor, Daniel Băluță, Doina Fedorovici, Gabriela Zetea, Dragoș Benea și Ionuț Pucheanu – vicepreședinți.

Ciolacu, pe Facebook:

  • Viitorul PSD înseamnă apărarea valorilor în care credem: #solidaritate, #echitate și #șanseegale pentru toți!
  • Viitorul #PSD înseamnă promovarea oamenilor #integri, competenți și cu experiență în administrație.
  • Viitorul PSD înseamnă criterii de #performanță pentru cei care ocupă funcții publice.
  • Viitorul PSD înseamnă TOLERANȚĂ ZERO față de #corupție dar și TOLERANȚĂ ZERO față de #ABUZURI.
  • Viitorul PSD înseamnă o strânsă colaborare cu #familia social-democrată europeană.
  • Pentru că #România are nevoie de PSD! Are nevoie de o stângă puternică. Are nevoie de #siguranță, #reconstrucție și #creșterea nivelului de trai!

 

2 COMENTARII

  1. Poate ar face treaba, d-l Ciolacu dar musai trebuie sa scape de Serban, Nicolicea, Iordache, Codrin Stefanescu, Liviu Pop, Buzatu, Oprisan si nicidecum sa-l primeasca pe Ponta inapoi , asta fiind cel mai infect. Nici Dancila sau Fifor nu le fac cinste. N-o sa uit cand o urmarea pe doamna ca un catelus, inclusiv acolo la mare. doar ca nu-i spala picioarele. Pai asa trebuie sa arate un Ministru al Apararii ?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!