Administrație

Mărăcineni: Se depun cererile pentru racordarea la reţeaua de gaze

Anunţul a fost făcut la şedinţa publică, organizată duminică, 31 martie 2024, la Căminul Cultural Potoceni, de managerul de proiect Bianca Costin, şi a fost oficializat prin postarea pe pagina de socializare a instituţiei chiar în data de 1 aprilie. Puţin trecut de ora 8.00, biroul funcţionarei Bianca Costin era deja plin, ceea ce dovedea că oamenii aşteptau o astfel de veste.

Primarul Constantin Dumitru şi echipa cu care a colaborat în toată perioada de implementare a proiectului – realizarea reţelei de aducţiune – şi-a asumat în continuare rolul de „mijlocitor” între concesionar şi cetăţenii beneficiari, astfel că a pus la dispoziţie un birou în incinta Primăriei, unde cetăţenii pot solicitat completarea cererii pentru racordarea la reţeaua de gaze.

„Atenție, NU e o glumă!”

„Chiar dacă se întâmplă de 1 aprilie, vă anunțăm că aceasta este data de la care putem începe să primim cereri pentru emiterea avizului tehnic de racordare la rețeaua de gaze”, scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni.

Ce trebuie să faceți dumneavoastră?

Aceeași sursă informează pașii pe care cetățenii comunei trebuie să-i facă mai departe pentru a fi racordați la rețeaua de gaze: „În primul rând, trebuie să veniți la primărie cu buletinul. Noi vă vom pune la dispoziție o cerere, pe care dumneavoastră o veți completa, după care ea va ajunge la concesionar. Este important să știți cu exactitate câte focuri doriți să aveți în gospodărie. Orice modificare ulterioară vă va costa și știți cum e: nimeni nu-i bucuros să scoată bani din buzunar… În scurt timp, în teren va sosi o echipă care ulterior vă va și elibera avizul tehnic. După acest pas, va urma branșarea la rețea, adică realizarea părții de instalație cuprinse între cutia de gaze de la stradă și locuința dumneavoastră”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker