duminică, 07 martie 2021

Maia Morgenstern și Carmen Tănase, pe scenă la Buzău în comedia „Cocktail”

Teatrul și pandemia de COVID-19 n-au prea făcut casă bună în ultima perioadă, însă timpul pierdut poate fi recuperat. Pentru buzoienii iubitori de artă teatrală, luna martie începe cu un spectacol savuros.

Unul dintre showurile de la care iubitorii teatrului nu pot lipsi este ,,Cocktail”, o piesă de-a dreptul ieșită din comun. Strălucitoare și surprinzătoare, Maia Morgenstern și Carmen Tănase îi invită pe buzoieni pe 3 martie la „Cocktail”, o petrecere magică menită să împlinească marele vis al protagonistelor.

Două femei frumoase, fermecă­toare și pline de viață, decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că pentru iubire niciodată nu e prea târziu.

Biletele se găsesc la Ticketstore.ro și costă 100 de lei. Spectacolul are loc pe 3 martie, de la ora 19.00, la Sala Consiliului Județean. Piesa este scrisă de Aldo Nicolaj și este o comedie fabuloasă din distribuția căreia mai fac parte Jawad Mohammad, Cosmin Pană, Florina Gleznea și Viviana Gherasim. Regia: Mariana Cămărășan.

În spectacolul ,,Cocktail”, Gianna și Flavia sunt două prietene temperamentale, care împart aceeași casă, dar nu și aceleași principii de viață. Ajunse la vârsta maturității depline, cu câte o căsnicie eșuată la activ, protagonistele se știu cu bune și cu rele, se tachinează, se șicanează, dar, dincolo de orice, se acceptă și se susțin necondiționat. Oricât ar fi de diferite, își găsesc un scop comun atunci când decid să își unească forțele pentru a alunga monotonia cu o petrecere: un ,,Cocktail” menit să le umple viața de scântei. Dar… consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile. De aici până la un vârtej comic amețitor nu este decât un pas.

Spectacolul va fi organizat cu ­respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2, iar vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locații. În cazul achiziției biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plății cu cardul contactless sau cu telefonul.

loading...
error: Content is protected !!