marți, 13 aprilie 2021

LUCEAFĂRUL a stricat VIITORUL

 Debut cu dreptul pentru LUCEAFĂRUL Rosetti în turneul PLAY-OFF pentru accederea la barajul de promovare în eşalonul trei. În meciul disputat miercuri, pe stadionul “Cornel Negoescu”, echipa antrenată de Gabi Ibriş a învins pe VIITORUL Tisău cu scorul de 3-2. 

Debut cu dreptul pentru LUCEAFĂRUL Rosetti în turneul PLAY-OFF pentru accederea la barajul de promovare în eşalonul trei. În meciul disputat miercuri, pe stadionul “Cornel Negoescu”, echipa antrenată de Gabi Ibriş a învins pe VIITORUL Tisău cu scorul de 3-2. Primul gol a fost marcat de Tofan (’10), care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 metri, mingea ducându-se în vinclu. Câtva minute mai târziu, LUCEAFĂRUL a fost pe punctul de a-şi dubla avantajul, însă Toma (’19) a fost blocat în ultimă instanţă de portar.

Cel care a deschis scorul a trecut şi el imediat pe lângă golul doi, când, la o bâlbâială în careu, a trimis balonul în bară de la numai un metru. Echipa din Tisău a replicat prin Lubene (28), acesta, din poziţie favorabilă, luându-l la ţintă pe portar. Spre finalul primului mitan, scorul a devenit 2-0, după ce Toma (’43) a reluat cu capul în poartă o centrare, profitând şi de greşeala goal-keeper-ului. Repriza secundă debutează cu o ocazie a LUCEAFĂRULUI, cel care a majorat scorul şutând peste poartă, aşa cum a făcut şi colegul său Stancu (’47). VIITORUL  a redus din diferenţă prin Lubene (’60), care a înscris cu o lovitură de cap din apropiere, relansând astfel meciul. La puţin timp însă, acelaşi Toma (’64) a reuşit dubla, fructificând o centrare de pe partea dreaptă. Formaţia lui Ibriş a tremurat pe final, deoarece la o învălmăşeală în faţa porţii, Călin (’82) s-a înălţat şi a trimis mingea sub bara transversală. A fost de altfel ultimul gol al partidei, iar LUCEAFĂRUL Rosetti a obţinut o victorie dătătoare de speranţe pentru următorul joc.
“Din păcate fotbalul nu este întotdeauna drept, iar asta s-a observat şi astăzi (n.r. miercuri). Suntem peste echipa din Tisău ca valoare, dar îmi reproşez un sigur lucru şi anume faptul că fotbalul se joacă timp de 90 de minute şi te taxează atunci când nu te aştepţi. Nu aş putea spune că am făcut  un meci prea reuşit. A fost o dominare clară a noastră, dar atâta timp cât ratezi jocul, greşeala aşteaptă şi, din păcate, am ajuns să trăim un final pe care nu ni l-am dorit, adică plin de emoţii. Vina este a noastră, deoarece nu am ştiut să profităm la maximum de slăbiciunile adversarei” (antrenorul echipei LUCEAFĂRUL Rosetti, Gabi Ibriş).   
“Este o victorie chinuită, dar importantă. Ne-am făcut singuri jocul greu, dar, până la urmă, bine că am câştigat. Normal că ne-a certat antrenorul, reprosându-ne în primul rând că nu ne-am respectat sarcinile şi, să spun aşa, am bramburit-o în prima repriză. Poate că i-am luat şi prea de sus pe adversar, crezându-ne prea devreme învingători, dar ambiţia lor ne-a dat planurile peste cap” (jucătorul echipei LUCEAFĂRUL Rosetti, Toma).
“A fost un meci între o echipă tehnică şi una ambiţioasă. Cei de la Rosetti se cunosc foarte bine între ei şi joacă un fotbal frumos. Noi cu munca, dar astăzi nu ne-a ieşit. Trebuie să recunoaştem că adversara a meritat victoria, mai ales că a avut multe ocazii clare de gol, aşa că nu putem contesta. Normal că sperăm în continuare, chiar dacă este mai greu după această înfrângere. Noi nu am avut timp să ne antrenăm şi, de exemplu, eu am ieşit dimineaţă de la serviciu şi am venit să joc. Noi jucăm de plăcere, fiindcă nu contează banii, ci plăcerea de a face sport. După meciuri, obişnuim să facem o chetă şi să încingem un grătar şi să bem o bere” (jucătorul echipei VIITORUL Tisău, Adrian Călin).

 

{loadposition zgalerie281}

 

loading...