vineri, 10 iulie 2020

Lotul Gloriei, definitivat după cantonamentul de la Izvorani

• “Un cantonament foarte reușit”, este de părere antrenorul George Timiș

Fotbaliștii Gloriei au încheiat cea mai importantă perioadă de din această iarnă, cantonamentul de la Izvorani, de aici înainte pregătirile urmând să intre în linie dreaptă pentru returul care va începe pe 2 martie. La Izvorani, sub comanda antrenorului principal George Timiș s-au aflat 30 de jucători, tehnicianul declarându-se mul­țumit că are la dispoziție mai multe variante pentru toate posturile și consi­derând închisă perioada de transferări.

„Un cantonament foarte reușit. A dat Dumnezeu și am avut parte de o vreme foarte bună pentru pre­gătire și am profitat din plin de toate condițiile de pregătire. În plus, am avut posibilitatea să disputăm și trei partide de verificare, două dintre ele cu adversari foarte buni și aici mă refer la Astra 2 și la Unirea Slo­bozia. Băieții au răspuns foarte bine. Efortul a fost susținut, dar în același timp controlat, fără să se exagereze. Ne bucurăm că toți jucătorii au fost apți din punct de vedere medical. Mai mult, Mădălin Pușcă a fost și el alături de noi și îmbucurător este faptul că a început perioada de re­facere după accidentarea din turul campionatului, și în două săptămâni sperăm să intre în programul normal de antrenament, alături de ceilalți jucători. După acest cantonament am definitivat și lotul. Suntem aco­periți pe toate posturile, și, așa cum am mai spus-o, băieții sunt foarte motivați și pregătiți să dea totul pe teren pentru a ne îndeplinii obiectivul. Știm că returul va fi mult mai greu decât prima parte a campionatului, mai ales prin prisma unor deplasări grele, însă sunt convins că în cele din urmă ne vom atinge (O)țelul. Vom fi atenți și vom trata toate meciurile cu maximă seriozitate fie ca jucăm cu Oțelul, Miroslava sau Pașcani”, a declarat antrenorul principal al SCM Gloria Buzău, George Timiș, pentru site-ul clubului.

Trei meciuri amicale, toate câștigate

Pe durata stagiului de pregătire de la Izvorani, Gloria a susținut și trei partide amicale, toate câș­ti­gate. Fotbaliștii buzoieni au învins cu 4-1 pe Astra 2 Giurgiu (locul 5 în C3), cu 1-0 pe Unirea Slobozia (locul 2 în C2), și 8-1 cu CS Mănești 2013 Coada Izvorului (Liga 4 Prahova).

loading...
error: Content is protected !!