Actualitate

Spectacol de muzică și poezie al Liceului de Arte de Ziua Culturii Naționale

Teatrul „George Ciprian”, partener al evenimentului cultural

Elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian”, coordonați de profesori dedicați, au realizat un spectacol deosebit de Ziua Culturii Naționale, pe care l-au pus în scenă la Teatrul „George Ciprian”. Ei au sărbătorit astfel această zi care marchează și data de naștere a poetului Mihai Eminescu  la Teatrul „George Ciprian”  prin poezie și prin muzică,  alături de cei doi invitați speciali  ai evenimentului, Alina Tomi, actriță la Teatrul Evreiesc de Stat și Cristin Tomi, actor al Teatrului Național București.

Spectacolul elevilor Liceului de Arte  „Margareta Sterian” Buzău a fost un adevărat regal muzical instrumental și recital de poezie. Astfel pe scena Teatrului „George Ciprian” au evoluat în spectacol, la vioară,  Răzvan Nica,  elev clasa a VII-a, sub coordonarea profesoarei  Marilena Nicolescu, profesor corepetitor Ana Cordonașu. De asemenea,  un recital instrumental deosebit la vioară, pian și flaut,  a fost susținut de „TRIO ARMONIA” din care fac parte elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian”  Andrei Bădăruță, elev clasa a XI-a, Matei Bădăruță, pian, elev clasa a IX-a și Marius Bădăruță, flaut, profesor la același liceu.

Au mai evoluat în spectacol Gabriela Huduncă și Tudorel Marin, elevi clasa a XI-a, coordonați de  Viorica Radu. Sub coordonarea aceluiași cadru didactic au mai urcat pe scenă și elevii, clasei a XI-a Alexandra Oancea și Valentin  Burlacu, precum și Bianca  Cristea și Andre Potârniche,  elevi clasa a XI-a. Sub coordonarea profesoarei Anda Pantiș au evoluat în spectacol Valentin  Georgescu , elev clasa a XI-a  și Andreea Rusu, elevă clasa a XI-a la Liceul de Arte „Margareta Sterian” Buzău, precum și  Cristina  Deacănu și Valentin  Georgescu,  elevi clasa a XI-a.

Articole similare