vineri, 16 aprilie 2021

“Lanterna rosie” a luminat faleza

Ce nu a putut într-un tur, a reusit în doua meciuri. Ultima clasata în Seria a II-a din Liga a III-a, ABC Stoicescu, a furnizat o noua surpriza, bifând cel de-al doilea succes consecutiv. Acest lucru s-a întâmplat vineri, când echipa buzoiana s-a impus cu scorul de 1-0 în partida disputata în deplasare cu C.S. Eforie. În ciuda faptului ca nimeni nu le dadea nicio sansa, prin prisma locului ocupat si a numarului mic de puncte acumulate, “stoicestii” au abordat confruntarea cu mult curaj, creându-si câteva ocazii de gol, cele mai clare fiind trecute în contul lui Mândroasa (’27) si Cristea (’39).

Oaspetii au dat totusi lovitura de gratie în repriza secunda. La o actiune ofensiva a gazdelor, buzoienii au recuperat o minge prin Cristea, care i-a pasat lui Mândroasa (min.55) aflat între fundasii centrali, a facut o preluare si, dupa ce a driblat inclusiv portarul, a marcat unicul gol. Pâna la final, nu s-a mai întâmplat nimic notabil si ABC Stoicescu a obtinut a doua victorie sub comanda antrenorului Gabi Marcu.
“La felul în care au început jocul, am simtit ca putem obtine un rezultat bun. Sunt foarte multumit de evolutia baietilor, care au fost destul de motivati, jucând cu multa daruire. S-a vazut clar ca acea victorie cu PHOENIX Ulmu le-a ridicat moralul si speram sa adunam în continuare puncte”, ne-a declarat tehnicianul formatiei buzoiene.

Patronul echipei, Bogdanel Stoicescu, spune ca, dupa cum au decurs ostilitatile în teren, aceasta victorie este una meritata.
“Am mers sa scoatem un egal, însa am dominat jocul si, dupa o jumatate de ora din prima repriza, am zis ca vom câstiga. Se munceste foarte mult si asta fiindca noul antrenor se agita si am vazut cum joaca acum echipa. Pe lânga asta, a contat si aducerea jucatorilor Trandafir, Dragomir si Constantinescu. Sper sa câstigam si urmatoarele meciuri. Obiectivul nostru ramâne crearea unei echipe cât mai competitive”, sustine Bogdanel Stoicescu.

 

loading...