vineri, 16 aprilie 2021

La Shopping City Buzău, luna cadourilor aduce premii speciale și surprize zilnice

În luna decembrie, Shopping City Buzău sărbătorește Crăciunul în fiecare zi cu premii și surprize special pregătite pentru clienți, se arată într-un comunicat al complexului comercial. Vizitatorii au la dispoziție o selecție variată de magazine, astfel încât să se ocupe din timp de alegerea cadourilor pentru cei dragi și să se bucure de atmosfera festivă, în condiții de maximă siguranță, evitând cumpărăturile din ultimul moment. Conform sursei citate, Moș Crăciun își face simțită prezența mai devreme anul acesta și îi recompensează pe vizitatori cu premii perfecte pentru a fi așezate sub brad.

„Fie că ești în căutare de cadouri pentru tine sau pentru cei apropiați, o sesiune de cumpărături la Shopping City Buzău îți poate aduce până pe 24 decembrie, surprize frumoase. Dacă faci cumpărături de minimum 150 lei în magazinele din galeriile comerciale și 200 lei la Carrefour, poți câștiga instant vouchere de shopping sau măști de protecție personalizate de Crăciun și poți intra în tragerea la sorți pentru marele premiu al campaniei: o bijuterie cu diamante Teilor. De asemenea, Shopping City Buzău a pregătit un stand special amenajat unde clienții se pot bucura de serviciul gratuit de împachetare cadouri. După ce ai ales cadourile perfecte pentru fiecare membru al familiei, meriți să te răsfeți cu preparatul tău favorit de la restaurantele din food-court. Fie că alegi să savurezi o băutură caldă sau un fel de mâncare preferat pe terasă sau acasă, restaurantele te așteaptă cu meniuri variate, pentru toate gusturile și preferințele”, se arată în comunicat.

Shopping City Buzău a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la trei ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

loading...