marți, 22 septembrie 2020

La cererea lui Adrian Mocanu, liberalii inventează un post pentru Florina Stoian în conducerea IȘJ Buzău

În timp ce profesorii, părinții și elevii așteaptă cu sufletul la gură să afle cum vor funcționa școlile începând de la 14 septembrie, ministrul Educației, Monica Anisie, își face timp pentru alte chestiuni „urgente” privind învățământul buzoian. Anisie a considerat de maximă urgență înființarea a încă un post de inspector general adjunct, al treilea, în organigrama Inspectoratului Școlar Jude­țean (IȘJ) Buzău, și asta pentru a-i face loc Florinei Stoian, nimeni alta decât cea pe care tot Anisie a demis-o în luna mai.

Ce s-a schimbat din luna mai și până acum încât să fie nevoie de încă un post de adjunct în IȘJ Buzău? Greu de spus. Cert este însă că Florina Stoina a schimbat din nou partidul. Dacă, în luna mai, Stoian făcea parte din ALDE, aceasta a decis să îl urmeze pe Adrian Mocanu în PMP. Tot din PMP vine și cea alături de care Florina Stoian se reîntoarce la IȘJ: Ionela Voicu, care în 2015 a picat concursul pentru funcția de „general” al Inspectoratului Școlar Județean. Se pare că Ionela Voicu urmează să ocupe o funcție de inspector școlar de specialitate.

Reamintim că Stoian a ocupat, prin concurs, funcția de inspector școlar general din 2016 și până anul acesta, când „mandatul” i-a expirat. La momentul câștigă­rii concursului de „general”, în 2016, Florina Stoian era membră PNL. În 2017 a fost demisă din funcție în timpul guvernării PSD, perioadă în care a încercat să devină membră PSD pentru a-l îmbuna pe fostul ­mi­nistru Liviu Pop. Până la urmă și-a păstrat funcția în ciuda opoziție ministrului Educației, grație unei hotărâri judecătorești. Totuși, în 2018, Florina Stoian a schimbat din nou partidul, urmându-l pe Adrian Mocanu în ALDE și, mai nou, la PMP.

Stoian va face acum echipă la conducerea IȘJ Buzău cu celelalte două adjuncte, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău (susținute de PSD), și cu inspectorul ­general Ionel Meiroșu (PNL).

5 COMENTARII

  1. COSTA, m-ai băgat în ceață! Ce înseamnă aparat bugetar 6pack că secolul 21 știu la ce se referă?
    În privința hunului te înșeli. Este genial. Ar fi minunat să-l avem premier măcar vreo 10 ani.

  2. Orban a dovedit deja intregii tari ca e o nulitate absoluta.N-o sa pupati aparat bugetar de tip 6pack in secolul 21.

  3. Asta ne mai lipsea…..încă un inspector…..adică cineva care sa mai faca gaura intr-un scaun la inspectorat si sa freca menta pe bani multi si pe aranjat treburi

  4. Dacă Shrek a cerut înființarea de noi posturi pentru sclaveții săi oare ce a cerut în schimb gurul ping pong-ului?
    Cumva susținerea candidaților galbeni acolo unde au șanse la scăunelul de primar! Vom vedea, cât de curând, câți catindați verzulii se retrag din cursă pe modelul „dragă Stolo”!

  5. Domnule Orban, mare greseala faci afisandu-te cu Mocanu. La Buzau vei pierde sigur, nu ti-ai ales prietenii onorabili , iar cetatenii te vor taxa.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!