Monden

La ce proceduri apelează Cabral pentru a fi mereu în formă

Andreea Ibacka și omul de televiziune cu origini buzoiene Cabral formează unul dintre cele mai amuzante cupluri din showbiz. Cei doi sunt foarte activi în mediul virtual și își țin la curent fanii cu tot ceea ce fac. De data asta, Andreea Ibacka a intrat peste soțul ei crezând că acesta doarme, dar mare i-a fost surpriza când a văzut ce făcea, de fapt, prezentatorul TV cu adevărat. Potrivit Wowbiz, Cabral spune că nu are timp niciodată de el și că are nevoie să-și facă și el proceduri ca să scape de laba gâștii, căci „nu e ușor să fii superb”, a spus el.

Cabral și Andreea au împreună doi copii minunați, pe Namiko și Tiago. Recent, actrița a vorbit despre problemele din căsnicia cu Cabral. „Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă”.

Reamintim că după o pauză de câteva luni, Cabral a revenit pe micul ecran. Au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii”. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul „Batem palma?”, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune. „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același «Ce spun românii». Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18.00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Articole similare