Sport

Juniorii Metalului, la turneele semifinale U17 şi U19. La U19, gazdă e Buzăul

Campioni judeţeni şi la U17, şi la U19, juniorii de la Metalul s-au calificat la turneele semifinale ale Campionatului Naţional la aceste categorii de vârstă. Pentru ambele echipe, faza judeţeană a fost depăşită cu victorii pe linie.

La U17, buzoienii au trecut în dublă manşă de campioana Vrancei, Viitorul Sihlea, după 3-1 în deplasare şi 5-2, vineri, pe terenul sintetic. Metalul s-a calificat la turneul semifinal, Zona 3, care va avea loc la Constanţa, între 20-22 iunie, şi la care mai participă echipa organizatoare, CFR Constanţa, prahovenii de la Viitorul Colceag şi ACS Juniorul 2014 din Bucureşti.

La U19, calificarea a fost şi mai spectaculoasă, după două victorii la scor, 6-0 şi 8-0 împotriva gălăţenilor de la Avântul Vânători. Metalul îşi va juca calificarea la turneul final pe teren propriu, urmând să găzduiască unul dintre turneele semifinale, Zona 4, 15-19 iunie, la care vor mai participa Viitorul Întorsura Buzăului (Covasna), Sportul Chiscani (Brăila), CSS Oneşti (Bacău) şi Inter Dorohoi (Botoşani).

Articole similare